Telefon: 0040 234 575 376, Fax: 0040 234 573 548, Fax to mail: 0040 372 875 158

Responsabilitate Sociala

Responabilitate sociala

Desi este o firma mica, cu impact asupra mediului nesemnificativ, si cu impact social de asemenea minor, firma actioneaza local, gandind global si in perspectiva.

Firma se preocupa de sanatatea si securitatea angajatilor sai, dar si de realizarea unor produse sigure in exploatare astfel incit sa asigure securitatea personalului de exploatare. In acest sens, firma are implementat si cerificat Sistemul integrat de securitate si sanatate ocupationala conform ISO 18001.

Securitatea sociala a angajatilor este importanta de asemenea, firma asigurind protectia acestora prin contracte de munca cu perioada nedeterminata, salarii decente platite regulat, controale medicale periodice, ajutoare in cazuri deosebite de boli sau probleme in familie, asigurari de munca si sanatate. Firma asigura instruiri si scolarizari in conformitate cu nevoile proprii.

Firma a dezavuat dintotdeauna discriminarile sociale de orice natura, munca la negru, exploatarea copiilor, si orice alta forma de injosire a semenilor.

Codul de Etica al firmei 

Din punct de vedere al implicarii in viata sociala atit in comunitatea locala cit si in tara, firma a ajutat prin donatii si sponsorizari ori de cite ori a fost necesar si posibil persoane bolnave, ONG-uri si fundatii care se ocupa de copii cu dizabilitati si persoane varstnice cu probleme. De asemenea, firma are contracte incheiate cu firme care au angajate persoane cu handicap, contribuind prin aceasta la integrarea  sociala a persoanelor dezavantajate.

Protectia mediului, atit in procesul de fabricatie cit si prin impactul de mediu al produselor realizate este iarasi o componenta constanta a activitatii zilnice. Firma are implementat si certificat sistemul integrat al managentului de mediu conform ISO 14001. Reciclarea si folosirea materialelor reciclabile este in atentia noastra in mod permanent.

Din punct de vedere al problemelor globale de interes general, firma promoveaza ori de cite ori se iveste prilejul folosirea energiilor regenerabile, fiind un participant activ la realizarea surselor energetice nevonventionale regenerabile atit in tara cit si in strainatate.

Monitorizam la randul nostru partenerii pe tema responsabilitatii sociale si avem implementata procedura prin care incercam sa identificam acele echipamente potential incluse in gama “conflictelor minerale 3TG" – citeste aici