Telefon: 0040 783 065 153

Noutati

Decembrie 2016

Electrotehno demareaza un nou proiect Shore Connection.

Conceptul Shore Connection este aparut in ultimii ani, ca urmare a unei recomandari a UE privind necesitatea alimentarii Vapoarelor care stau ancorate in rada porturilor cu energie electrica, in locul folosirii generatoarelor diesel secundare. Astfel, se reduce poluarea in zona portuara, nivelul de noxe atit in aer cit si in apa, nivelul de zgomot, si nu in ultimul rand, proprietarii vapoarelor vor putea reduce nota de plata a stationarii in mod semnificativ.

Conform previziunilor UE, aceasta recomandare va deveni obligatorie incepind cu 2020 cu o perioada de conformare de 7 ani. In acest sens, atit porturile cit si vasele vor trebui sa isi modernizeze echipamentele, sau sa isi instaleze echipamente noi acolo unde ele nu exista.

In situatiile in care infrastructura existenta in porturi nu permite instalarea de echipamente in cladiri, este necesara montarea unui sau mai multor containere la chei, echipate corespunzator alimentarii vapoarelor.

Electrotehno a demarat sub Know How Schneider Electric proiectarea , fabricarea si testarea acestei game de containere Electrice, sub denumirea de SBOX vezi detalii mai multe aici.

Acesta este al 3 lea proiect in ultimii 2 ani, care se va realiza prin Schneider Electric Romania sub coordonarea Schneider Electric Franta.  Destinatia este Floro, Norvegia, unde va instalat de Schneider Electric Norvegia.

Arhiva: 

06.09.2016
30.09.2016
17.10.2016