Telefon: 0040 234 575 376, Fax: 0040 234 573 548, Fax to mail: 0040 372 875 158

Containere electrice CVSD

Containere electrice CVSD  sunt destinate statiilor de pompare din sistemele de irigatii si OUAI, din statii de epurare si tratare ape reziduale, sau din statii de tratare si pompare apa potabile. Pot avea de asemenea aplicatii industriale in metalurgie si industria cimentului sau petrochimica.

Containere tip CVSD cuprind:

  • camera de joasa tensiune care contine tabloul principal de Joasa tensiune pentru alimentarea convertizoarelor, tabloul de automatizare si comunicatii, si convertizoarele propriu zise. Camera este termostata avind in dotare instalatie de AC pentru asigurarea temperaturii optime de functionare a convertizoarelor;
  • camera transformator de putere care contine trafo de putere adecvat pentru numarul si puterea convertizoarelor alimentate. Disponibil pina la 3.150 kVA;
  • camera de medie tensiune pentru racordarea la reteaua de medie tensiune a containerului.

Functie de aplicatie se pot realiza containere care se racordeaza in LES la Puncte de alimentare MT existente, sau care se racordeaza direct in JT la posturi de transformare sau retele JT existente.

Containerele CVSD se proiecteaza si realizeaza la tema, functie de cerintele fiecarui proiect. Mai multe detalii din fisele tehnice.

Descarca Fisa Tehnica Container CVSD 3 pompe x 110 kW 
Descarca Fisa Tehnica Container CVSD 4 pompe x 250 kW
Descarca Fisa Tehnica Container CVSD 6 pompe x 132 kW