Telefon: 0040 234 575 376, Fax: 0040 234 573 548, Fax to mail: 0040 372 875 158

Acasa

Safe energy for a safer future

Bun venit pe pagina noastra. Aici puteti afla ce stim sa facem. Evident nu e totul aici, stim sa facem mult mai multe si va veti da seama de acest lucru dupa ce veti intra in contact cu noi. Atunci veti constata ca sintem nu numai buni profesionisti, nu incercam doar sa facem produse bune si durabile, ci construim relatii de durata cu toti cei cu care ne intersectam. Prin produsele noastre vorbesc toti partenerii nostri, proiectanti, furnizori de materiale si echipamente, montatori antreprenori. Astfel incat, adunand atata experienta intr-un singur loc oferim solutii complete de electroalimentare profesionale si sigure.
Oferim Energie Sigura pentru un Viitor mai Sigur.

Experienta

Prin profesionalismul intregului personal, firma a reusit in cei peste 15 ani de activitate sa devina cunoscuta pe plan national, practic, la aceasta ora firma primeste cereri de oferta pe toate proiectele majore unde sint incluse produse din profilul de fabricatie, si sa cistige in conditiile concurentiale ale pietei o parte din ele, care se constituie in tot atitea lucrari de referinta.

Citeste mai multe

Servicii

Serviciile disponibile vin in completarea gamei de produse livrate, incercind pe aceasta cale sa oferim solutii complete partenerilor nostri. Serviciile oferite sint: Proiectare, Comercializare, Asistenta tehnica la punerea in functiune. Retrofit si upgrade la echipamente livrate.

Citeste mai multe

Noutati

06.09.2016

Schneider Electric France a finalizat cu succes pun
erea in functiune a unui container electric SBOX
1250 kVA fabricat de Electrotehno si instalat in po
rtul militar Casablanca. Citeste mai multe

30.09.2016

Electrotehno a finalizat livrarea si instalarea a 2
posturi de transformare 2 x 1600 kVA si a unui
container cu echipamente de joasa tensiune pentru proiectul Nokia in Timisoara. Citeste mai multe

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a message.